خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





فواید گشنیز

    گیاه گشنیز در فرآیند کاهش وزن موثر بوده و در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوء هاضمه و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود.

    گیاه گشنیز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامین‌ها، روغن‌های ضروری و فیبر است که در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.

    برگ‌ها و دانه این گیاه حاوی روغن‌های ضروری از جمله بورنئول، لیلانول است. گشنیز سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و منیزیم است.

    پتاسیم بخش مهمی از سلول‌ها و مایعات بدن است که به کنترل فشار خون و ضربان قلب کمک می‌کند و آهن برای تولید سلول‌های قرمز خون ضروری است.

    گشنیز سرشار از ویتامین‌های حیاتی از جمله اسید فولیک، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند.

    ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی بوده و مصرف روزانه صد گرم از برگ گشنیز حدود 30 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند.

    گشنیز یکی از منابع غنی ویتامین K است که نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها و درمان بیماری آلزایمر دارد.

    در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوء هاضمه و مشکلات گوارشی استفاده می‌شود.

    هم چنین روغن دانه گشنیز ضد قارچ، نشاط آور، ضد درد، ضد تشنج و اشتها آور است. یکی از خواص برگ‌ها، ریشه و ساقه این گیاه ضد نفخ بودن آن است.
    منبع: ایسنا

    این مطلب تا کنون 18 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : گشنیز ,ویتامین ,دانه ,گیاه ,روغن ,درمان ,روغن دانه ,دانه گشنیز ,روغن‌های ضروری ,گشنیز سرشار ,استفاده می‌شود ,گوارشی استفاده می‌شود ,مشکلات گوارشی استفاده ,
    فواید گشنیز

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر